Technieken
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Vakleer
Warenkennis

Instructiefilms technieken

Brunoise snijden

Julienne snijden

Monderen van een tomaat

Instructiefilms voorgerechten

Pastrami/aardappelsalade

Makreeltartaar deel 1

Makreeltartaar deel 2

Makreeltartaar deel 3

Instructiefilms soepen

Tomatensoep

Pompoensoep

Instructiefilms hoofdgerechten

Hamburger

Gevulde kippenpoot

Voorbereiden Paella

Paella bereiding

Mihoen

Tortellini met kip en ricotta

Schelvis met beure blanc

Instructiefilms sausen en bijgerechten

Mayonaise

Gefrituurde uienringen

Uiencompote

Tomatenketchup

Duxelles

Wortel glaceren

Instructiefilms nagerechten

Wentelteefjes

Bavarois

Vakleer

HACCP

Stappenplan

Intro IBO’s

De horeca

De 6 P’s

Warenkennis

Groenten

Aardappelen