Pastrami op aardappelsalade
Pastrami is gepekeld en gerookt rundvlees en komt van oorsprong uit Roemenië, waar het oorspronkelijk van schapenvlees werd gemaakt. Pastrami is tevens een echte Joodse delicatesse; Joodse immigranten namen het vlees mee naar de Verenigde Staten.


Ingrediënten
Instructie
Salade:
1 stuk aardappel
1 stuks appel
1 stuks augurk
½ banaansjalot
50 gram mayonaise
1 tomaat (gemondeerd)
2 stuks gekookte eieren
3 plakken pastrami
frisee sla
kervel
Mayonaise:
25 gram eidooier
1 theelepel mosterd
1 theelepel witte wijnazijn
1,5 dl zonnebloemolie
peper/zout
citroensap
Remoulade saus:
2 dl mayonaise
1 stuk augurk
15 gram kappertjes
1 stuk sjalot
kervel
dragon
peterselie
Warenkennis

Vakleer

Nederlands

Rekenen

Engels
